0404

GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*

GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*ULTRA ALL INCLUSIVE

дати от 04.06.2022 до 31.10.2022 - AЛАНИЯ, ТУРЦИЯ

Собствен транспортПЕРИОДИ И ЦЕНИ:


ЦЕНИТЕ СА В ЛЕВА, НА ЧОВЕК, НА ВЕЧЕР!


04.06.2022 - 20.06.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 176 лв.

21.06.2022 - 07.07.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 172 лв.

08.07.2022 - 18.08.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 173 лв.

19.08.2022 - 01.09.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 167 лв.

02.09.2022 - 15.09.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 162 лв.

16.09.2022 - 08.10.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 141 лв.

09.10.2022 - 31.10.2022 - STANDARD ROOM LAND VIEW - 103 лв.


Хотелът има възможност за настаняване в единични, двойни, тройни и фамилни стаи. Моля, изпратете запитване за желания от вас период.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Хотелът се намира на 30 минути с кола от центърът на град Алания и на 2 часа с кола от летището на Анталия.

В ХОТЕЛА
Хотелът предлага открит плувен басейн, безплатен паркинг на място и СПА съоръжения. СПА съоръженията включват турска баня, сауна и хидромасажна вана.

СТАИ
Всички стаи в Granada Luxury Resort & Spa са с балкон с морски изглед, климатизирани, със сателитни програми и телевизор, минибар и други.

ПЛАЖ
Собствен, пясък/чакъл, кей, платформа. Бар на кея: безплатно. При басейна и на плажа: чадъри, шезлонги, матраци и кърпи - безплатно.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
турска баня, сауна, парна баня, фитнес зала, аеробика, водна гимнастика, тенис корт с твърдо покритие, тенис на маса, дартс, боча, анимационна програма, музика на живо (веднъж седмично), дискотека, безжичен интернет (на лоби)

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ
масаж, солариум, билярд, боулинг (2 пътеки), игрални автомати, интернет кафе, осветление на тенис корта, водни спортове

РЕСТОРАНТ
Ресторантът на Granada Luxury Resort & Spa сервира турска и интернационална кухня. Снек-барът до басейна на хотела предлага аламинути и разнообразие от леки закуски.УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2022!


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Цените са с включени отстъпки за ранни резервации и са валидни при внасяне на депозит от 20% на възрастен. Доплащане до 21 дена преди датата на заминаване. Възстановяване на депозита при затворени граници!

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.

При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват освен в случаите когато туриста избере друга дата и заплати за нея по съответната тарифа към момента или намери други хора които да го заместят и съответно и те заплатят сумата за почивка по тарифите в момента само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента!

Всяка смяна на име по направена резервация се заплаща по 20 лв. такса!


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ СТАНДАРТНИ ЦЕНИ:

40% депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.

Доплащане до 21 дни преди датата на отпътуване.

Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.


ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет.

Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.

При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.

Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.

При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.

При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия. Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети Директива (ЕС) 2015/2302

За самолетни билети, моля направете запитване на:

email: office@4aholiday.com

tel: +359 89 2905 025